Werken bij Xylem

Xylem, wereldwijd een leider in watertechnologie

Wat doen wij? Xylem is een wereldwijde leverancier van watertechnologie. We zijn in veel verschillende segmenten actief. Daar horen veel verschillende producten en toepassingen bij. En om die optimaal te laten werken hebben we de juiste mensen nodig. Allemaal met hun eigen expertise en vaardigheden. Wereldwijd hebben we ongeveer 17.000 werknemers, in de Benelux zijn dat er ongeveer 180. Maar lokaal maak jij deel uit van een klein, doelgericht team.

Ons doel

Ons doel is het werken aan een toekomst waarin mondiale waterproblemen niet bestaan: “Let’s solve water”. Dat doen we door oplossingen te bieden voor overheden, industrieën en andere gebruikers van water. Zo werken we aan waterzuiveringen, pompen voor riolering, gemalen in dijken en waterinstallaties voor in gebouwen. We bieden producten aan die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. De combinatie van techniek, eigen verantwoordelijkheid en samenwerking typeert de kern van waar het bij onze medewerkers om draait.

Watermark

Een van de belangrijkste dingen om aan te werken als het gaat om het oplossen van waterproblemen is duurzaamheid. Dat zie je bij Xylem dan ook in alles terug. Duurzaamheid gaat niet enkel over de toepassing van onze producten. Als bedrijf streven we dat zelf ook na. Zo hebben wij een duurzaam pand, doen we als bedrijf mee met NLdoet, werken we samen met een sociale werkplaats en hebben we ons sociaal investeringsprogramma ‘Watermark’. Met Watermark willen we drinkwater toegankelijker, veiliger en betaalbaarder te maken voor iedereen. We werken aan educatie over water, bieden noodhulp in rampgebieden, en zorgen voor de beschikbaarheid van drinkwater in gebieden waar dat niet vanzelfsprekend is.

Een indruk van Xylem

In meer dan 150 landen werken we samen met onze klanten en partners. Door een combinatie van toonaangevende productmerken en toepassingsexpertise kunnen we optimaal inzetten op de ontwikkeling van duurzame oplossingen. Zo ook in Nederland en België.

  • 140 medewerkers in Nederland
  • 37 medewerkers in België
  • 43 gemiddelde leeftijd

locaties Xylem

Nederland
Xylem Water Solutions Nederland B.V.
Pieter Zeemanweg 240
3316 GZ Dordrecht
+31 78 654 84 00

België
Xylem Water Solutions Belgium BVBA
Vierwinden 5B
BE-1930 Zaventem
+32 2 720 90 10

bekijk op kaart
Naar boven